Canapele  Exista 21 produse

pe pagina

Multimobila Craiova va pune la dispozitie produse de calitate , realizate atat in atelierul propriu cat si procurate de la producatori de marca din Romania. Dimensiuni produs :  L=220 cm                                l=90 cm                                h=100 cm  Dimensiuni produs extins :  L=190 cm si  l= 115 cm 

1 290,00 lei
Stoc epuizat

Produsele Multimobila te asteapta in cel mai mare show-room de mobila din Oltenia.Adresa noastra este Bdul Decebal nr 81 . Alege sa vii la noi si tot ce este necesar in casa ta vei gasi aici.

1 850,00 lei
Stoc epuizat

Alege Multimobila Craiova si casa ta cu siguranta va fi mai frumoasa.Canapelele noastre reflecta calitatea si traditia dobandita in 24 de ani de experienta in productia de mobilier la comanda. Multimobila Craiova cel mai mare show-room de mobila din Oltenia te asteapta !

1 690,00 lei
Stoc epuizat

Multimobila Craiova va propune produse cu un design modern ,realizate din materiale de calitate de catre echipa noastra cu o experienta de 24 ani.Promovam calitatea !

1 595,00 lei
Stoc epuizat

Alege canapeaua Agnes produs Multimobila Craiova si casa ta cu siguranta va primi un alt aspect.Calitatea materialelor si manopera bine executata recomanda acest produs.

1 850,00 lei
Stoc epuizat

Canapea Agnes productie Multimobila Craiova este un produs realizat din pamteriale de calitate cu ajutorul angajatilor nostrii cu o experienta de 24 ani.

1 850,00 lei
Stoc epuizat

1 350,00 lei
Stoc epuizat

Canapeaua extensibila cu doua locuri. !!! Canapeaua Leon se vinde fara fotolii.

1 490,00 lei
Stoc epuizat

O canapea moderna si confortabil a carei extensie va ofera un spatiu generos pentru dormit. Canapeaua are o structura de metal in combinatie cu pal, cu saltea relaxa si imbracata in material textil de inalta calitate.

1 350,00 lei
Stoc epuizat
Arata 1 - 20 din 21 articole

Multimobila, Mobila casei tale!

Fiind o companie cu experienta, firma noastra vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra pentru amenajarea mobilierului, asfel incat “ acasa” sa reprezinte o ambianta personalizata, placuta si sa va ofere odihna atat de mult dorita dupa o zi de munca agitata.Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Termeni si conditii.

see options