Mobila Living  Exista 9 produse

Specificatii produs: Dimensiuni (HxLxA): 2025 x 2600 x 535 Dimensiunile sunt exprimate in milimetri si pot oscila intre ± 50 mm.H – inaltime, L – lungime, A - adancime  Produs realizat din PAL melaminat cu o grosime de 18 mm. Decoruri disponibile: Stejar Sonoma

1 290,00 lei
Stoc epuizat

1 590,00 lei
Stoc epuizat

Aceasta piesa de mobilier este realizaat din pal, MDF si sticla si se compune din sifonier, comoda tv, vitrina, dulapuri suspendate si biblioteca.

1 950,00 lei
Stoc epuizat

Mobilierul este compus din sifonier, comoda tv, vitrina, dulapuri suspendate si biblioteca si este realizat din pal, MDF si sticla.

1 550,00 lei
Stoc epuizat

Un design modern, perfect incadrat in trendurile actuale de amenajare interioara. Mobilierul este realizat din pal, MDF si sticla. Piese: sifonier, comoda tv, vitrina, dulapuri suspendate si biblioteca.

1 890,00 lei
Stoc epuizat
Arata 1 - 9 din 9 articole

Multimobila, Mobila casei tale!

Fiind o companie cu experienta, firma noastra vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra pentru amenajarea mobilierului, asfel incat “ acasa” sa reprezinte o ambianta personalizata, placuta si sa va ofere odihna atat de mult dorita dupa o zi de munca agitata.