Despre noi

Firma noastra

SC OGIMEX SRL, a fost infiintata in anul 1994.

Prin experienta dobandita in cei 20 de ani de existenta in domeniul comercializarii si produceri mobilei, firma este o prezenta importanta pe piata mobiliara din Oltenia. Obiectul de activitate principal al firmei noastre il constituie in esenta producerea si comercializarea obiectelor de mobilier, pentru persoane fizice, institutii sau agenti economici. De-a lungul anilor de functionare, societatea si-a marit continuu aria pietei de comercializare.

  • Produse de cea mai buna calitate
  • Aspect modern
  • Cele mai bune servicii

Magazinul nostru

cms-img

MULTIMOBILA Craiova

Magazinul de prezentare situat in Bulevardul Decebal, Nr. 81 are o suprafata de 5000 mp de expunere a mobilierului, venind in intampinarea dorintelor dumneavoastra cu o gama diversificata de produse de la furnizori din tara si din import, precum si cu o gama diversa din productia proprie.

Recomandari

O mare diversitate de produse, materiale calitative si o executie perfecta, toate acestea la un pret excelent.

Maria

Mobilier clasic, modern, deja prelucrat sau o echipa gata oricand sa iti indeplineasca asteptarile si cerintele. Profesionalismul intregii echipe si calitatea produselor m-au facut sa le pasesc pragul de multe ori, celor de la MULTIMOBILA.

Vicentiu


Multimobila, Mobila casei tale!

Fiind o companie cu experienta, firma noastra vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra pentru amenajarea mobilierului, asfel incat “ acasa” sa reprezinte o ambianta personalizata, placuta si sa va ofere odihna atat de mult dorita dupa o zi de munca agitata.Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Termeni si conditii.

see options