Magazinul MULTIMOBILA executa mobilier de dormitor, living, bucatarie, dresing, birou, hol. Executam intreaga gama de mobilier pentru casa, birou sau mobilier special cum ar fi mobilier pentru restaurant, hotel, club, cafenea, de asemenea canapele si coltare pe comanda. Livrarea componentelor de mobilier se face gratuit in Craiova si in zonele din imediata apropiere, prin mijloacele de transport proprii ale magazinului.

CONSILIERE SPECIALIZATA asigurata de un personal cu experienta in domeniu, care iti va oferi intotdeauna cele mai rapide si eficiente solutii de mobilare a spatiului tau.

PROIECTARE 3D

Acum nu mai trebuie sa va imaginati cum va arata mobilierul dumneavoastra in camera! La MULTIMOBILA oferim si SERVICII DE PROIECTARE 3D a incaperii pe care doriti sa o mobilati. Proiectarea 3D ofera clientilor nostri posibilitatea de a se implica direct in amenajarea propriei locuinte. Ne luam angajamentul fata de clientii care aleg aceasta optiune, ca la finalul lucrarii totul va fi exact cum le-a fost prezentat in schita 3D, incepand de la culori si pana la accesoriile dorite.


Multimobila, Mobila casei tale!

Fiind o companie cu experienta, firma noastra vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra pentru amenajarea mobilierului, asfel incat “ acasa” sa reprezinte o ambianta personalizata, placuta si sa va ofere odihna atat de mult dorita dupa o zi de munca agitata.Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Termeni si conditii.

see options