Birouri si scaune   Exista 7 produse

Rollbox-ul sau casetiera este o piesa de mobilier compusa din trei sertare. Aceasta se poate aseza atat langa birou, cat si in alte zone ale incaperii. Poate fi folosit pentru depozitarea discreta a lucrurilor, indiferent ca este vorba de dosare sau alt tip de elemente.

Va prezentam un birou practic si spatios , care este gandit  atat pentru office, cat si pentru lucrul de acasa. Modelul Ioana Sonoma este disponibil in varianta cu picior metalic de culoare  negru texturat, cu insertie PAL.

Cauti un birou ideal pentru ca cel mic/cea mica sa isi poata face temele? Sau ai nevoie de un birou de lucru pentru tine? Noi recomandam modelul Ioana, echipat cu folie rezistenta la zgarieturi, dar si la temperaturi ridicate.

Biroul Ioana Calvados II isi dovedeste utilitatea prin faptul ca este gandit atat pentru spatiu office, cat si pentru acasa, fiind ideal pentru cei care vor sa lucreze sau sa-si faca temele. Acesta este disponibil in varianta cu picior metalic si este genul de birou simplu si cochet.

Cauti un birou cu dimensiuni potrivite pentru firma sau pentru acasa? O masa suficient de incapatoare, dar care in acleasi timp sa nu ocupe foarte mult? Avem noi o recomandare la un pret tentant. 

Biroul reprezinta mai mult decat o masa de lucru. El este un spatiu ideal pentru a depozita obiecte specifice, contribuind la ordinea intregii incaperi. Totodata, biroul pe care vi-l prezentam este ideal atat pentru firme, cat si pentru utilizare personala. 

Arata 1 - 7 din 7 articole

Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Termeni si conditii.

see options