Birou Ioana Calvados II

Biroul Ioana Calvados II isi dovedeste utilitatea prin faptul ca este gandit atat pentru spatiu office, cat si pentru acasa, fiind ideal pentru cei care vor sa lucreze sau sa-si faca temele. Acesta este disponibil in varianta cu picior metalic si este genul de birou simplu si cochet.

Pentru a verifica disponibilitatea acestui produs, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0745.639.061!

Descriere

Biroul Ioana nu este simplu, ci este insotit de suport pentru tastatura sistemului desktop si de suport pentru trecerea cablurilor. In felul acesta, el vine cu un stil care face ca firele sa nu mai arate la fel de inestetic. Culoarea aleasa pentru acest birou este sonoma, in timp ce picioarele sunt accesorizate cu detalii negre.

Produse similare

Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Termeni si conditii.

see options