Nou Bucatarie Bazylia 13 C

Bucatarie Bazylia 13 C

Bucataria reprezinta acea zona a casei care necesita atentie speciala. Frecvent, aceasta este afectata de aburi, umiditate sau pete de grasime sau ulei. Drept urmare, pentru a face fata provocarilor unei familii careia ii place sa gateasca acasa, bucataria trebuie sa fie realizata din materiale de calitate. 

Pentru a verifica disponibilitatea acestui produs, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0745.639.061!

Descriere

Iar vestea buna este ca modelul Bazylia 13 C reprezinta un astfel de model clasic, ce isi incanta posesorii prin stil si prin calitatea pe care o ofera.

Setul de bucatarie Bazylia reprezinta o alegere perfecta pentru cei care isi doresc un decor elegant, clasic si in acelasi timp foarte practic. Acesta este realizata din PAL de cea mai buna calitate. Bucataria Bazylia include 4 corpuri de bucatarie suspendate si 4 inferioare. Pentru a spori si mai mult ideea de eleganta, unul dintre corpurile de mobilier include si vitrina cu geam.

Produse similare

Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Termeni si conditii.

see options