Camera tineret Nora

Camera de tineret Nora reprezinta o alegere deopotriva practica si atragatoare. Mobilierul pentru dormitor Nora include spatii de depozitare multiple, dar este si genul de produs care nu ocupa foarte mult spatiu, datorita amplasarii sale in coltul camerei.

Pentru a verifica disponibilitatea acestui produs, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0745.639.061!

Descriere

Nora reprezinta mobilier domitor ideal pentru camere cu dimensiuni mici, care au disponibili doi pereti. Camera include doua dulapuri cu o usa si doua sertare, pat disponibil pentru o saltea de 140 x 200 cm, un dulap suspendat cu doua usi culisante, un dulap pe colt, un raft deschis si un dulap cu doua usi.

Materialul folosit pentru fabricarea dormitorului este PAL laminat. Manerele sunt metalice, fapt care subliniaza caracterul de mobilier modern, ideal pentru camerele de tineret. Pentru a nu zgaria parchetul, toate corpurile de mobilier dormitor au fost dotate cu picioruse din plastic.

Salteaua nu este inclusa in mobilier pentru camera de tineret.

Produse similare

Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Termeni si conditii.

see options