Canapea Multimobila Mona Lux

Produsele Multimobila te asteapta in cel mai mare show-room de mobila din Oltenia.Adresa noastra este Bdul Decebal nr 81 . Alege sa vii la noi si tot ce este necesar in casa ta vei gasi aici.

Pentru a verifica disponibilitatea acestui produs, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0745.639.061!

1 790,00 lei

Descriere

Canapeaua Multimobila Mona Lux este un produs realizat in atelierul propriu Multimobila.Alegand aceasta canapea alegi calitatea ,designul deosebit si facilitatea utilizarii.

Dimensiuni canapea Mona Lux

-lungime 2,50 m

-sezut (neextins) 1,00 m

-sezut (extins) 1,50m

Nota:  Multimobila Craiova OFERA TRANSPORT GRATUIT pe o raza de 100 km de municipiul Craiova la cumparaturi mai mari sau egale cu 2000 ron . La distante ce depasesc 100 km societatea noastra percepe un tarif de 2.00 ron + tva/km parcurs dus/intors.

Produse similare

Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Termeni si conditii.

see options