Canapea Multimobila Mona Lux

Produsele Multimobila te asteapta in cel mai mare show-room de mobila din Oltenia.Adresa noastra este Bdul Decebal nr 81 . Alege sa vii la noi si tot ce este necesar in casa ta vei gasi aici.

Pentru a verifica disponibilitatea acestui produs, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0745.639.061!

Descriere

Canapeaua Multimobila Mona Lux este un produs realizat in atelierul propriu Multimobila.Alegand aceasta canapea alegi calitatea ,designul deosebit si facilitatea utilizarii.

Dimensiuni canapea Mona Lux

-lungime 2,50 m

-sezut (neextins) 1,00 m

-sezut (extins) 1,50m

Nota:  Multimobila Craiova OFERA TRANSPORT GRATUIT pe o raza de 100 km de municipiul Craiova la cumparaturi mai mari sau egale cu 2000 ron . La distante ce depasesc 100 km societatea noastra percepe un tarif de 2.00 ron + tva/km parcurs dus/intors.

Produse similare

Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Termeni si conditii.

see options