Nou Masa MB 13 Max 5

Masa MB 13 Max 5

Masa de bucatarie este o piesa de tip statement in ambientul incaperii, fiind adesea cea care aduce un farmec aparte. Masa din bucatarie indeplineste atat o functie practica si anume aceea de a oferi suport pentru servirea meselor principale ale zilei, cat si una estetica. Mai precis, ea are rolul de a crea un adevarat spatiu de dining, atat pentru familie, cat si pentru oaspetii poftiti la cina.

Pentru a verifica disponibilitatea acestui produs, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0745.639.061!

Descriere

Dincolo de acest aspect, modelul de masa propus de noi este adecvat si pentru salile de conferinte sau pentru restaurante. Indiferent de incaperea in care urmeaza sa fie asezata, aceasta isi gaseste loc cu brio.

Produse similare

Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Termeni si conditii.

see options